Tartalom

2008. október 24., péntek

Rozi fontos levele

Kedves Énekesek!

Nagy várakozással,izgalommal és örömmel tekintek az előttünk álló négy nap elé! Gondolom, ti is így vagytok vele,hisz ez már a finis!
Dolgos és fárasztó időszak lesz, melynek a végén megszületik "valami",amiért oly régóta dolgozunk-testi,lelki és szellemi értelemben egyaránt.Az ügy hordozói TI,fiatalok vagytok,hisz tőletek származik a vágy,a lelkesedés és a tettrekészség.Mi mellettetek állunk és tőlünk telhetően segítünk.
Az előttünk álló három hét mindannyiunktól maximális erőbedobást-odaszánt időt,figyelmet,türelmet,fegyelmet-igényel.Ha ezt megtesszük a Tőlünk Telhető Legmagasabb Szinten,akkor megkapjuk-mint már folyamatosan érezzük-ügyünk mellé a Szűzanya áldását,úgy is mint a közös munka örömét,a közös zenélés örömét,a jó ögyért való dolgozás tudatát....stb.
Kérek minden énekest,hogy MOSTANTÓL ne múljon el úgy nap,hogy ne gyakoroltunk volna néhány hangképző gyakorlatot,ne énekeltünk volna legalább négy-öt számot el a musicalből!!!Minden szólista úgy készüljön, hogy Ő fog a színpadra állni!!!!!!! Tapasztaljuk,hogy milyen torokfájós,rekedtes idők járják, mindenki fokozottan vigyázzon a hangjára!/meleg tea,kakaó,mézes tej ,esetleg forralt bor-hmmm./
Ja!Természetesen mindennek fejből kell mennie, beleértve a pontos belépéseket, a szövegeket. Az ajtóban mindenki leteszi a

kottát ,szövegkönyvet!!!!!!!

Találkozunk szombat reggel, addig is felelősségteljes szép munkát mindenkinek!

Szeretettel:Rozi

Nincsenek megjegyzések: