Tartalom

2008. augusztus 29., péntek

Milyen volt a próbahét?

Nekem nagyon tetszett:
-a jó légkör,
-a Szűzanya közelsége,
-hogy mindenki a legjobbat hozta ki magából, hogy elérjük a közös célt,
-a lelkesedés.

Nagyon jó volt a tábor. Egy csomó jó fej embert megismertem és jól éreztem magam.

Jó volt, finomak voltak a kaják, és a társaság is pont megfelelt.

Néha úgy éreztem, mintha mindenkiből titkos képesség bukott volna elő. Kételkedésekkel, félelmekkel mentünk oda, (pl.a hiányosan megtanult szólamok miatt) de a próbákon mégis megszólalt valami, sokkal jobban, mint hittem. Sok hiányosság maradt még, amiket főként egyedül kell helyrehoznunk, de a tábor végére közösség jött létre, amiben nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük neked Szűzanya!

Nagyon jól érzetem magam a táborban és köszönöm mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy elmenjek és hogy játsszhassak a zenekarban, mert ez nekem már tényleg régi vágyam volt!!! Nagy élmény volt játsszani veletek és a nem is olyan kevés szünetben sok emberrel beszélgethettem, ami szintén nagyon jó volt. Köszönöm a közös játékokat, a jó társaságot, a finom salátákat és édességeket, a figyelmességet... És külön köszönöm Máté fergeteges alakítását József szerepében. Nem is bánom, hogy abban a számban pont nem játszunk. :-)


Jó hangulat, sok nevetés, még több ének, gyilkosozás, finom bor, V.Cs.K, jó barátok, stoppolás. Ezek mellé a szavak mellé akár mondatokat is lehetne fűzni, de felesleges, mert aki ottvolt az úgyis tudja, aki meg nem, annak már elmeséltük :)


1 megjegyzés:

Unknown írta...

nagyon jó volt!!!:)